De oneindige slijmfilm ontvangt Gouden Film

Voor wie dol is op avontuur, magie en een heleboel slijm, is er goed nieuws! De sprankelende familiefilm ‘De oneindige slijmfilm’ heeft de magische grens van 100.000 bezoekers bereikt. Het succes lijkt niet te stoppen. Deze film brengt je naar een wereld waar mysterieuze slijmstenen tot leven komen. Waar de charmante Bibi in de rol van Indy opstaat als de heldin die we allemaal nodig hebben. Duik met ons mee in dit spannende verhaal die eindigt in een Gouden film!

De oneindige slijmfilm ontvangt Gouden Film

De triomf van de film

In haar woonplaats Zwolle is Bibi gehuldigd met de Gouden Film voor ‘De oneindige slijmfilm.’ Deze film neemt je mee op een avontuur waar Bibi, als personage Indy, in actie komt wanneer een mysterieuze slijmsteen met buitengewone krachten in verkeerde handen belandt. Dit jaar is het al de negende keer dat de prestigieuze Gouden Film, een initiatief van het Nederlands Film Festival met ondersteuning van het Nederlands Filmfonds en het Abraham Tuschinski Fonds, aan een Nederlandse film is uitgereikt.

Over de film

Indy’s slijmavontuur neemt een nieuwe wending wanneer een magische slijmsteen uit de ruimte opduikt. De steen valt in de handen van de slechterik Xenia Kobalt (Ilse Warringa), en plotseling krijgt de hele wereld ruzie met elkaar. Samen met oude en nieuwe slijmvrienden en de vrolijke alien Klatu, moet Indy tot het uiterste gaan om Xenia te stoppen.

Over de productie

Onder de regie van Martijn Smits en met een scenario van Smits en Maarten van den Broek, bestaat de cast uit Bibi, Matheu Hinzen, Ilse Warringa, Zafanya Kersten, Ferdi Stofmeel, Denise Aznam, Alberti Harushaimana, Quinn Bezemer, Aaron Bezemer, Joep Vermolen en Milan van Weelden. NewBe heeft de film geproduceerd met steun van het Nederlands Filmfonds en de Netherlands Film Production Incentive. Distributeur Splendid Film heeft de film in maar liefst 127 bioscopen uitgebracht.

‘De oneindige slijmfilm’ is niet alleen een film; het is een betoverende ervaring die je niet wilt missen. Dus pak je slijm en vrienden en ga op dit oneindige avontuur!

Extra info

Binnenkort & nu in de bioscoop
Tiener met tentakels, Het grote onderwateravontuur van Barney en Beenie en Baghdad Messi
PAW Patrol & Transformers

Bronvermelding

© Foto’s: 123rf.com

lijn zomerperiode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *