Binnenkort & nu in de bioscoop: PAW Patrol & Transformers

Niets roept zo’n avontuurlijke spanning op als een bezoek aan de bioscoop met de kids. Stel je voor: de opwinding in hun ogen als het zaallicht dooft, het gigantische scherm dat tot leven komt en het klinkende geluid dat de hele ruimte vult. Het zijn deze magische momenten die een onuitwisbare indruk achterlaten en de bioscoop het perfecte uitje maken voor ieder moment. Dus pak die grote emmers popcorn, nestel je in de comfortabele stoelen en laat je meevoeren naar een wereld vol fantasie en plezier. Onvergetelijke gezinsmomenten gegarandeerd!

Binnenkort in de bioscoop: PAW Patrol & Transformers

Nu in de bioscoop

Transformers: Rise of the beasts

Transformers: Rise of the Beasts keert terug naar de actie en het spektakel dat wereldwijd zo veel indruk heeft gemaakt op bioscoopbezoekers. De film speelt zich af in de jaren 90 en introduceert een geheel nieuw soort Transformers – de Maximals – in de strijd die op aarde woedt tussen de Autobots en de Decepticons. De film wordt geregisseerd door Steven Caple Jr. en kent hoofdrollen voor Anthony Ramos en Dominique Fishback met daarnaast stemrollen voor o.a. Pete Davidson en Michelle Yeoh.

De film is vorige week in 68 internationale markten geopend. Ook in Nederland is Transformers: Rise of the Beasts de nummer één film sinds de film geopend is op donderdag 8 juni jl.

De film is geregisseerd door Steven Caple Jr. (Creed II) en kent hoofdrollen voor Anthony Ramos (In the Heights) en Dominique Fishback (Judas and the Black Messiah) met daarnaast stemrollen voor o.a. Pete Davidson en Michelle Yeoh.

Binnenkort in de bioscoop

Paw Patrol: The Mighty Movie

Als een mysterieuze meteoriet neerstort in Avonturenstad, krijgen de PAW Patrol-pups superkrachten en veranderen ze in De Megapups! Voor Skye, het kleinste lid van het team, zijn haar nieuwe krachten een droom die uitkomt. Het verhaal krijgt een andere wending als aartsvijand van de pups burgemeester Humdinger uit de gevangenis ontsnapt en samen met een gekke geleerde de superkrachten van de pups probeert te stelen. Nu het lot van Avonturenstad op het spel staat, moeten de Megapups de superschurken zien te stoppen voordat het te laat is, en Skye zal moeten leren dat zelfs de kleinste pup het grootste verschil kan maken.

Met terugkerende stemrollen voor Julia Tan (Liberty) en Monica Geuze (Delores).

PAW Patrol: The mighty movie draait vanaf 11 oktober a.s. alleen in de bioscoop, in de Nederlands gesproken versie.

Extra info

Binnenkort & nu in de bioscoop (juni 2023)
Zomeruitstapjes in Nederland: Zon, pret en oer-Hollandse gezelligheid!

Bronvermelding

© Foto’s: 123rf.com

lijn zomerperiode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *