Binnenkort & nu in de bioscoop

Hollywood staat niet stil en filmen komen en gaan, aan de lopende band. Zo hebben we een blog geplaatst over de nieuwste films en de volgende nieuwe films staan alweer te trappelen in onze mailbox. Met de grote zomervakantie in het verschiet, willen we deze natuurlijk niet onthouden, want zes weken vrij… is heel erg lang. Een bezoek aan de bioscoop kan een welkome break zijn!

Binnenkort in de bioscoop

Vanaf augustus in de bioscoop: The Jungle Bunch – World Tour

Wanneer een mysterieuze superschurk de jungle bedekt met giftig roze schuim dat explodeert bij contact met water, schiet de Jungle Bunch te hulp. Met nog minder dan een maand voor het regenseizoen, begint een race tegen de klok om een tegengif te vinden. Onze Jungle Bunch-helden starten hun grootste zoektocht ooit en reizen samen met hun bondgenoten de hele wereld over, van het noorden tot Europa, Azië en het Midden-Oosten. Ze staan tegenover een tegenstander die slimmer en duivelser is dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. Voor Maurice en zijn vrienden van de Jungle Bunch is de inzet nog nooit zo hoog geweest!

Releasedatum: 24 augustus 2023 | Kijkwijzer: 6

Vanaf juli in de bioscoop: Kiddo

De 11-jarige Lu woont in een pleeggezin en droomt ervan om haar lang afwezige moeder Karina weer te zien. Naar het schijnt leeft ze als een ware filmster in Hollywood – ze doet zelfs haar eigen stunts. Als Karina onverwachts opduikt neemt ze Lu, zonder dat haar pleeggezin dat weet, mee op een avontuurlijke roadtrip in haar afgeragde sportwagen. Ze gaan naar Lu’s oma, helemaal in Polen, om een stapel geld op te halen die Karina daar jaren eerder heeft verstopt. Zo kunnen ze opnieuw beginnen en voor altijd samen zijn, belooft Karina.

Het wordt een spannende en opwindende rit, want Karina’s levensmotto is ‘alles of niets’. Maar gaandeweg beseft Lu dat ‘gewoon een beetje’ ook al heel fijn kan zijn. Kiddo is de debuutspeelfilm van Zara Dwinger en ging in wereldpremière tijdens het filmfestival van Berlijn. Met een knipoog naar het lovers-on-the-run genre biedt Kiddo een fris perspectief op het leven van een imperfecte ouder en het beschermen van je eigen grenzen als kind.

Releasedatum: 5 juli 2023 | Kijkwijzer: 6

Vanaf augustus in de bioscoop: Maxie en haar ondeugende tandenfee

Violetta is in opleiding om tandenfee te worden. Als een echte tandenfee probeert Violetta leuke speeltjes tevoorschijn te toveren. Dit lukt alleen niet… In plaats van speeltjes, tovert Violetta constant bloemetjes. Het jaarlijkse examen komt eraan en alleen de feeën die slagen, ontvangen het juweel dat hen van en naar de mensenwereld vervoert om de melktanden te verzamelen en speelgoed te toveren.

Natuurlijk zakt Violetta glorieus voor het examen. Maar Violetta zou Violetta niet zijn als haar dat ergens van zou weerhouden. Ze steelt de missie en het juweel van een andere fee en smokkelt zichzelf de mensenwereld binnen. Daar belandt ze in de nieuwe kamer van Maxie. Er ontstaat een echte vriendschap en samen gaan ze de leukste avonturen tegemoet.

Releasedatum: 9 augustus 2023 | Kijkwijzer: AL

Vanaf nu in de bioscoop: Asteroid City

Asteroid City speelt zich af rond 1955, in een fictief Amerikaans plaatsje in de woestijn. Het programma van een conventie voor jonge Stargazers en Space Cadets, waar leerlingen en hun ouders vanuit het hele land bij elkaar komen voor onderlinge kameraadschap en wetenschappelijke competitie, wordt spectaculair verstoord door wereldschokkende gebeurtenissen.

De cast bestaat uit Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Stephen Park, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Hong Chau, Willem Dafoe, Margot Robbie, Tony Revolori, Jake Ryan en Jeff Goldblum.

Releasedatum: 22 juni 2023 | Kijkwijzer: 12

Extra info

Tiener met tentakels, Het grote onderwateravontuur van Barney en Beenie en Baghdad Messi
PAW Patrol & Transformers

Bronvermelding

© Foto’s: 123rf.com

lijn zomerperiode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *