ANWB-Verkiezing “Leukste uitje van Gelderland”

Ontdek het betoverende Kasteel & park Rosendael, genomineerd door de ANWB als het “Leukste uitje van Gelderland 2024“. Ze zijn enorm trots op deze prestigieuze erkenning en willen graag de titel winnen! Om daadwerkelijk het “Leukste uitje van Gelderland 2024” te worden hebben ze wel jouw stem nodig!

ANWB-Verkiezing "Leukste uitje van Gelderland"

Verken Kasteel & park Rosendael

Dit charmante kasteel en het prachtige park bieden alles voor een onvergetelijke dag uit. Verken op eigen gelegenheid of met een rondleiding het prachtig ingerichte kasteel. Elke maand kun je zelfs de kasteelbewoners ontmoeten, gekleed in historische kostuums. Speciaal voor kinderen zijn er rondleidingen genaamd “Hoe word ik een echte prins of prinses”.

Er valt veel te ontdekken rondom het kasteel. Het landschapspark is bezaaid met tuinsieraden, waaronder de beroemde Bedriegertjes. Met onze speciale parkspeurtocht en knapzak kun je zelf op ontdekkingstocht gaan door het glooiende park en de mooiste plekjes ontdekken.

Creatieve workshops en heerlijke koffie

In ons kasteelatelier kun je je creativiteit de vrije loop laten. Volg bijvoorbeeld een workshop pottenbakken of schilderen, terwijl je geniet van een betoverend uitzicht op de vijvers rondom het kasteel. Maak je dag compleet door te ontspannen op het mooiste terras van Nederland, bij de Oranje-rie. Hier kun je genieten van een smaakvolle kop koffie, heerlijke taart, een uitgebreide lunch en gezellige borrelmomenten.

Laat je stem horen!

Als je jouw stem uitbrengt op Kasteel & park Rosendael, maak je kans op een dagje uit voor het hele gezin (5 tickets naar keuze per gezin ter waarde van maximaal 240 euro). Breng nu je stem uit via: www.anwbleuksteuitje.nl en help om de titel “Leukste uitje van Gelderland 2024” binnen te slepen.

Extra info

Zomerchallenge voor jong en oud!
Madurodam opent interactieve beleving: Stap ín de kunst van De Hollandse Meesters
Nog iets meer dan een week tot Sail Den Helder

Bronvermelding

© Foto’s: Kasteel & park Rosendael

lijn zomerperiode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *