Zomerchallenge voor jong en oud!

Veilig Verkeer Nederland (VVN) heeft een unieke manier bedacht om jong en oud te motiveren om veilig te blijven fietsen: de VVN Fietstocht. Deze speciale fietstocht is bedoeld voor (groot)ouders en kleinkinderen en je kunt hem helemaal zelf ontwerpen. Het enige wat je hoeft te doen, is het kosteloos aanvragen van het boekje genaamd de “Zomerchallenge” bij Veilig Verkeer Nederland. Als je jouw ontworpen fietstocht instuurt naar VVN, maak je zelfs kans op een geweldig dagje uit met het hele gezin. Dit is een fantastische kans om samen te genieten!

Zomerchallenge voor jong en oud!

Uitdagende uitdaging

Veilig Verkeer Nederland roept specifiek grootouders op om deel te nemen aan de gratis “Zomerchallenge” samen met hun kleinkinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Tijdens deze uitdagende uitdaging kunnen jullie gezellig samen fietsen en de leuke opdrachten uit het boekje voltooien. Het beste van alles is dat je dit gewoon kunt doen vanuit je eigen omgeving, op een moment dat voor jullie het beste uitkomt. Wacht niet langer en schrijf je nu in!

Gezonde activiteit

Fietsen is niet alleen leuk, maar ook een gezonde activiteit voor iedereen. Het is geweldig om jong en oud te inspireren om samen op avontuur te gaan en de schoonheid van de natuur te ontdekken. De “Zomerchallenge” is beschikbaar in de provincies Drenthe, Limburg en Zeeland, evenals in de gemeenten Maashorst en Steenbergen (Noord-Brabant). Waar wacht je nog op?

Gevoel van vrijheid!

Leren van elkaar is een belangrijk aspect van deze fietstocht. Iedereen die van fietsen houdt, wil dit graag blijven doen, zelfs op een gevorderde leeftijd. Fietsen geeft een gevoel van vrijheid en houdt ons actief. Bovendien is het ook nog eens goed voor het milieu. Hoewel we er liever niet aan denken, kunnen we naarmate we ouder worden geleidelijk aan fysieke veranderingen ervaren. Daarnaast is het verkeer de afgelopen jaren drukker en complexer geworden. Het overkoepelende doel van de VVN Fietstocht is om grootouders te ondersteunen bij het veilig blijven fietsen, zelfs op oudere leeftijd.

Hoe kun je het boekje aanvragen?

Wacht niet te lang! Je kunt het boekje “Zomerchallenge” van Veilig Verkeer Nederland gratis aanvragen via de website vvn.nl/zomerchallenge. Deze aanvraagmogelijkheid is beschikbaar tot en met 31 augustus 2023. Het is verstandig om niet te lang te wachten, zodat je tijdig kunt beginnen met het plannen van jullie avontuurlijke fietstocht.

Extra info

Maak een fietstocht door het prachtige Nederland deze zomer!
Tips voor een eerste downhill mountainbike ervaring

Bronvermelding

© Foto: 123rf.com

lijn zomerperiode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *