Mattel onthult extra producten ter ere van Barbie the Movie 

Mattel, Inc. heeft onlangs een verdere uitbreiding van de Barbie the Movie productlijn onthuld. Deze is geïnspireerd op de populaire BARBIE film, tot stand gekomen in samenwerking met Warner Bros. Pictures. Sinds Barbie the Movie in de filmzalen verscheen, heeft het niet alleen internationale erkenning gekregen, maar ook meerdere kassuccessen behaald. Met wereldwijde inkomsten van meer dan 1 miljard dollar heeft Greta Gerwig zich onderscheiden als de eerste vrouwelijke soloregisseur die zo’n prestatie heeft geleverd.

Mattel onthult extra producten ter ere van Barbie™ the Movie

De uitgebreide collectie introduceert een nieuw design gebaseerd op de onvergetelijke Barbie en Ken uit de film.

Respons is overweldigend

Lisa McKnight, Executive Vice President en Chief Brand Officer bij Mattel, merkt op: “De respons en passie voor Barbie the Movie is overweldigend. Door deze aanvullingen op de collectie krijgen fans nog meer mogelijkheden om zich te verbinden met de wereld van Barbie en de personages die ze liefhebben. Barbie blijft het gespreksonderwerp van deze zomer. Terwijl we naar de toekomst van Mattel kijken, staat ze symbool voor empowerment en motivatie voor de toekomstige generaties.

De volledige collectie

De uitgebreide Barbie™ the Movie collectie bevat:

Barbie The Movie Ken Pop in Inline Skating Outfit
Met een vintage geïnspireerd mouwloos jack, een sportieve short en een bijpassende pet die de bekende skatestijl uit de film weerspiegelt.

Barbie The Movie Pop in Inline Skating Outfit
Gekleed in een felgekleurd balletpakje, elektrisch roze fietsbroekje met een matchend petje en neon groene skate accessoires, een knipoog naar Margot Robbie’s verschijning in de film.

Mattel onthult extra producten ter ere van Barbie™ the Movie

Over Barbie The Movie

In Barbieland leid je een ideaal leven in een idyllische omgeving, tenzij je worstelt met diepgaande levensvragen of je naam Ken draagt. Warner Bros. Pictures presenteert: een productie van Heyday Films, LuckyChap Entertainment, NB/GG Pictures en Mattel, geregisseerd door Greta Gerwig en met sterren als Margot Robbie, Ryan Gosling en vele anderen. Het scenario, geschreven door Greta Gerwig & Noah Baumbach, is gebaseerd op Mattel’s “Barbiepop” en werd geproduceerd door diverse bekende namen in de filmindustrie.

Bekijk de trailer.

Extra info

Heb je voor deze zomer al een goede zonnebril?
De leukste waterspelletjes voor kids, vrolijk de zomer door

Bronvermelding

© Foto: 123rf.com

lijn zomerperiode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *