Tumble ’n Dry: Zon, zee, strand en zomerse prints!

Zeg ‘hallo’ tegen Tumble ‘N Dry, het dynamische kinderkledingmerk dat ieder seizoen weer het beste van de modewereld vertaalt naar comfortabele, betaalbare en stijlvolle kleding voor jongens en meisjes. Van levendige prints tot opvallende kleuren, onze ontwerpen hebben alles in huis om van je kinderen echte trendsetters te maken.

Bij Tumble ’n Dry ontdek je uiteenlopende prints voor zowel jongens als meisjes, afgestemd op het seizoen. Dit geldt ook voor de lente- en zomercollectie. Deze varieert van pittige panter- en luipaardprints tot sportieve patronen, en van levendige palmboom-, bloem- en fruitprints.

Tumble 'n Dry: Zon, zee, strand en zomerse prints!

Onbevreesd voor de jongens

De lente- en zomercollectie voor jongens is onmiskenbaar en onconventioneel. Dit komt niet alleen door het brede scala aan kleuren, maar ook door de unieke, zelfontworpen prints die in verschillende kledingstukken zijn verwerkt. Wat dacht je bijvoorbeeld van bijpassende sportieve sweaters en shorts met prints van tennis, basketbal, rugby en voetbal in de frisse kleuren blauw, groen of geel?

Ook T-shirts en sweaters met graphics geïnspireerd op de Amerikaanse diner-cultuur, inclusief grappige details van hamburgers en pizza’s, zijn onderdeel van deze collectie. Tot slot brengen de items met prints van palmbomen, ijslolly’s en surfscènes je helemaal in een Californische stemming.

Tumble 'n Dry: Zon, zee, strand en zomerse prints!

Blij en onverschrokken voor de meisjes

De collectie voor de meisjes heeft voor elk wat wils: stoere panter- en luipaardprints worden gecombineerd met frisse prints van citrusvruchten, zomerfruit en ijslolly’s. Stel je voor dat je even op Hawaï bent en duik in de zwemkleding met tropische palmbomenprints. De kleurrijke items met bloemen- en bloesemprints ronden de zonnige lente- en zomercollectie perfect af.

Extra info

Heb je voor deze zomer al een goede zonnebril?

Bronvermelding

© Foto’s: Tumble ’n Dry

lijn zomerperiode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *