Zomer 2023: Samson & Marie’s spectaculaire shows in Plopsaland De Panne

De zomer in Plopsaland De Panne zit weer boordevol verrassingen, net als altijd! Samson & Marie zijn wederom van de partij en verlichten je weekdagen tot 25 augustus met hun schitterende zomershow in het Proximus Theater. Laat je betoveren door hun muzikale talent en de komische capriolen waar ook de geliefde burgemeester deel van uitmaakt. En kijk uit naar de spetterende introductie van brandweerman Bill!

Zomer 2023: Samson & Marie's spectaculaire shows in Plopsaland De Panne

Wie gaat er mee?

Wat is er nieuw? Ons geliefde duo, Samson & Marie, schittert dit jaar met het nieuwtje dat ze een reis voor drie personen naar de zonnige Antillen hebben gewonnen. En natuurlijk willen zowel meneer de burgemeester als brandweerman Bill mee. Wie zal het derde ticket bemachtigen? De spanning stijgt…

Marie Verhulst is in de wolken. “Het is geweldig om weer op het podium van Plopsaland De Panne te staan. Het voelt bijna als een zomervakantie. En met brandweerman Bill die zich dit jaar voor het eerst bij ons voegt, belooft het een knalfuif te worden!“, zegt Marie enthousiast.

Betoverende mix

Er wacht ons nog meer goed nieuws! Samson & Marie kondigen hun fonkelnieuwe album “Samson & Marie 3” aan. Dit album brengt een betoverende mix van vernieuwde klassiekers en gloednieuwe hits in de onmiskenbare Samson & Marie touch. Zet je schrap voor een melodische reis die zowel jeugdherinneringen oproept als nieuwe avonturen belooft. Fans kunnen nu al uitkijken naar de officiële release in november door het album te pre-saven.

Vast onderdeel tot eind augustus

En onthoud, de Samson & Marie Zomershow blijft een vast onderdeel van je bezoek aan Plopsaland De Panne tot 25 augustus. Elke showdag geniet je twee keer van hun optreden, zonder extra kosten bij je parkticket. Voor alle informatie over evenementen, tijden en tickets kun je een kijkje nemen op www.plopsalanddepanne.be. Mis het niet en beleef de magie deze zomer in Plopsaland De Panne!

Extra info

Ontdek deze zomer Plopsaland met een gloednieuwe indoorzone!

Bronvermelding

© Foto’s: Plopsaland

lijn zomerperiode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *