Ontdek deze zomer Plopsaland met een gloednieuwe indoorzone!

Het is een feit! Plopsaland De Panne opent met veel enthousiasme het zomerseizoen na een zeer succesvol voorjaar.

Ontdek deze zomer Plopsaland met een gloednieuwe indoorzone!

Nieuwe indoorzone Circus Bumba

Dit jaar draait alles om de opwindende nieuwe indoorzone genaamd Circus Bumba. Binnen deze betoverende zone kunnen bezoekers genieten van vijf splinternieuwe attracties, waaronder een magische darkride, een levendig theater, twee sfeervolle eetgelegenheden, een smakelijk restaurant en een winkel vol verrassingen. De officiële opening staat gepland voor deze zomer, en de investering voor dit indrukwekkende project bedraagt maar liefst 12,5 miljoen euro.

Actief ingezet op duurzaamheid

Daarnaast heeft Plopsaland De Panne zich de afgelopen maanden actief ingezet op het gebied van duurzaamheid. In nauwe samenwerking met Bebat verwelkomde het park op 22 juni maar liefst 11.000 leerlingen tijdens een inzamelactie voor lege batterijen. Een andere belangrijke ontwikkeling in de Plopsa-parken is de invoering van een rookverbod. In Plopsaland De Panne zijn er nu vijf aangewezen rookzones, terwijl Plopsa Coo er drie heeft. Bovendien is er ook een speciale rookzone gecreëerd in de buitenzones van de overdekte parken. Dit jaar staat ook de installatie van zonnepanelen boven Parking 3 en Parking 5 op het programma. Met deze duurzame initiatieven streeft Plopsa ernaar het milieu te ondersteunen en te streven naar een meer energieneutrale toekomst.

Ambitieuze plannen

Plopsaland De Panne is vastbesloten om voort te bouwen op dit succes en heeft ambitieuze plannen voor verdere investeringen op de locatie in De Panne in de nabije toekomst. Naast alle voorgaande investeringen biedt Plopsaland De Panne deze zomer ook een scala aan populaire evenementen aan die de bezoekers zeker niet mogen missen.

Meet & Greet met Klus

Kabouter Klus geeft de aftrap van de zomer in Plopsaland De Panne. Van 1 juli tot en met 27 augustus ontvangt Kabouter Klus, elk weekend, iedere bezoeker met open armen voor een onvergetelijke Meet & Greet.

F.C. De Kampioenen Fandagen

Van 7 juli tot en met 10 juli ontvangt Plopsaland De Panne de cast van F.C. De Kampioenen. Tijdens de F.C. De Kampioenen Fandagen ontmoeten bezoekers hun favoriete Kampioenen in het enige echte F.C. De Kampioenencafé. Het park staat dan ook volledig in het teken van de gezelligste caféploeg van heel het land. Ontmoet de cast (Boma, Carmen, Marcske, Maurice, Fernand, Pascale, Goedele & Pol) gedurende vier dagen en ontdek de verschillende wereldberoemde decors van de serie.

Nacht van de abonnees

Op zaterdagavond 8 juli verwent Plopsaland De Panne haar abonnees met hét feest van het jaar: Nacht van de Abonnees. Hanne, Marthe en Julia van K3 zijn alvast van de partij en geven het beste van zichzelf tijdens een geweldig live optreden. Daarenboven krijgt iedere Plopsa-abonnee tal van kortingen en gratis geschenken op deze unieke avond. Het event wordt bovendien afgesloten met een magisch vuurwerk. De attracties in Plopsaland De Panne blijven tijdens dit evenement de volledige avond open waardoor abonnees de kans krijgen om urenlang attractieplezier te beleven bij zonsondergang.

Bumba Kids Parade

Op vrijdag 21 juli 2023 vindt de opening van de splinternieuwe indoorzone ‘Circus Bumba’ plaats in Plopsaland De Panne. Met deze opening genieten bezoekers voortaan van een volledige overdekte zone met vijf gloednieuwe attracties, een theater, een nieuw restaurant , twee horeca-punten en een winkel. De indoorzone betreft een investering van 12,5 miljoen euro. Speciaal voor de opening werder duizend exclusieve ticketes gelauncht die kinderen bovenop hun toegangsticket een gratis Bumba-hoedje verschaffen. Deze mogen de kindjes vervolgens opzetten tijdens een unieke Bumba Kids Parade op de dag van opening

Ontdek deze zomer Plopsaland met een gloednieuwe indoorzone!

Plopsa Late Night

Elke zaterdag van 15 tot en met 29 juli en iedere zaterdag van 5 tot en met 19 augustus ontpopt Plopsaland De Panne zich tot een magisch zomerdecor voor de Plopsa Late Nights. Tijdens deze zes nocturnes is het park uitzonderlijk tot 22u30 geopend zodat bezoekers de attracties ook bij het vallen van de avond kunnen beleven. Extra animatie, opzwepende muziek en een spetterend vuurwerk zorgen ervoor dat bezoekers zich voor even op een exotische bestemming wanen.

Daarnaast pakt Plopsaland De Panne op woensdagen, van 19 juli tot en met 23 augustus, uit met een bubblicious concept: de Magic Bubble Nights! Magische bellen vullen de lucht en wonderlijke wezens nodigen de bezoekers uit om deze mysterieuze bellenwereld te ontdekken.

Kabouter Plop & Klus show

Van 17 juli tot en met 4 augustus kunnen bezoekers iedere weekdag op avontuur gaan met Plop en Klus. Tijdens een spetterende show kunnen kinderen zich volop uitleven op de grappen en grollen van Kabouter Klus en kunnen ze hun dansbenen losgooien op de wereldberoemde Kabouterdans.

K3 Weekend

Tijdens het weekend van 22 en 23 juli komen Hanne, Marthe en Julia langs in Plopsaland De Panne. Tijdens dit spetterend optreden komen alle K3-hits, inclusief hun allernieuwste nummer Fata Morgana, aan bod. Dit weekend staat met andere woorden garant voor zomerse vibes en een onvergetelijke herinnering.

Samson & Marie zomershow

Samson & Marie zijn deze zomervakantie (elke weekdag van 7 augustus tot en met 25 augustus) van de partij in Plopsaland De Panne voor de Samson & Marie Zomershow! Wat mogen bezoekers verwachten? De leukste nummers van vroeger en nu, de gekste versprekingen van Samson en een overvloed aan dolle fratsen, met andere woorden één groot feest op de Kiosk in Plopsaland De Panne! Bovendien zijn De Burgemeester en brandweerman Bill ook van de partij.

Tijdens de zomermaanden is het heerlijk vertoeven in de ruime buitenzones van Plopsaqua De Panne & Plopsaqua Landen-Hannuit. Het ruime Buitenbad en de gezellige ligweide zijn dan ook tijdens de zomermaanden enorm in trek bij bezoekers uit binnen- en buitenland. Bovendien zijn beide waterparken maar liefst 365 dagen per jaar geopend. 

Met meer dan 25 indoor- en outdoorattracties, aangevuld met dagelijkse liveshows speelt Plopsa Indoor Hasselt in op de totaalbeleving van kinderen tussen de 2 en 10 jaar. Gezien de twijfelachtige zomers in België, is dit Plopsa-indoorpark de ideale bestemming bij alle weersomstandigheden.

F.C. De Kampioenen Fandagen

Tijdens de F.C. De Kampioenen Fandagen, van 7 juli tot en met 10 juli, kunnen bezoekers hun favoriete tv-iconen ontmoeten en met hen op de foto gaan in Plopsa Indoor Hasselt.

K3 Weekend

Tijdens het weekend van 29 en 30 juli komen Hanne, Marthe en Julia langs in Plopsa Indoor Hasselt. Tijdens dit spetterend optreden komen alle K3-hits, inclusief hun allernieuwste nummer Fata Morgana, aan bod. Dit weekend staat met andere woorden garant voor zomerse vibes en een onvergetelijke herinnering.

Met meer dan 15 sensationele attracties verdeeld over maar liefst 4 verdiepingen beleven bezoekers magische momenten in het nieuwste Plopsa-indoorpark: Plopsa Station Antwerp. Met zijn unieke locatie, in het Centraal Station van Antwerpen, worden kinderen in een mum van tijd betoverd.

F.C. De Kampioenen Fandagen

En ook in Plopsa Station Antwerp vinden er F.C. De Kampioenen Fandagen plaats. Van 7 juli tot en met 10 juli, kunnen bezoekers hun favoriete tv-iconen ontmoeten en met hen op de foto gaan in het indoorpark.
Plopsa Coo, het park gelegen in de idyllische vallei van de Amblève aan de voet van de Watervallen van Coo, is ook tijdens de zomermaanden erg in trek bij bezoekers uit zowel binnen- als buitenland. Na een succesvolle opening van De Smurfer op 10 juni is het outdoorpark dan ook helemaal klaar voor de vakantie. Deze zomer pakt het park dan ook uit met enkele top evenementen zoals De Smurfen Show.

De Smurfen Show

Van 15 juli tot en met 20 augustus kleurt Plopsa Coo volledig blauw. Grote Smurf en Smurfin komen namelijk langs vanuit het Smurfendorp en gaan op avontuur. Kom samen met hen meer dan 20 spectaculaire attracties uittesten waaronder de gloednieuwe coaster, De Smurfer. De achtbaan neemt bezoekers mee op een avontuurlijke rit doorheen het bos van Smurfenland.

Maya Show

Er is tijdens de zomermaanden voor ieder wat wils in Plopsa Coo. Bezoekers die geen fan zijn van De Smurfen kunnen ook, van 15 juli tot en met 20 augustus, naar hartenlust op avontuur gaan met Maya De Bij en haar vriendjes. Dit feestje wil je als bezoeker niet missen.

Magic Bubble Nights

Op 26 juli en 2 augustus begint er bij valavond iets te borrelen in Plopsa Coo: De Magic Bubble Nights. Duizenden magische bellen vullen de lucht en wonderlijke wezens nodigen bezoekers uit om samen deze mysterieuze bellenwereld te ontdekken.

K3 Weekend

Op 29 juli en 30 juli ontvangt K3 de bezoekers van Plopsa Coo met open armen. Bezoekers kunnen er genieten van een spetterend optreden waarbij zowel enkele klassiekers, alsook hun allernieuwste hit Fata Morgana op het programma staan tijdens dit feestweekend.

Plopsa Late Nights

Op 29 juli en 5 augustus ontpopt Plopsa Coo zich tot een magisch zomerdecor voor de Plopsa Late Nights. Tijdens deze twee nocturnes is het park uitzonderlijk tot 22u geopend zodat bezoekers de attracties ook bij het vallen van de avond kunnen betreden. Extra animatie, opzwepende muziek en een spetterend vuurwerk zorgen ervoor dat bezoekers zich voor even op een exotische bestemming wanen.

Bezoekers beleven buitengewoon veel binnenpret met hun favoriete Studio 100-figuren in het mooiste indoorpretpark van Nederland. De allerkleinste Ploppertjes tussen 2 en 10 jaar komen ogen en oren te kort tijdens hun eerste grote avonturen op maar liefst 25 betoverende binnen- en buitenattracties in Plopsa Indoor Coevorden.

Zomer met Bumba

Van 1 juli tot en met 3 september fleuren Bumba en zijn vriendjes het Theater in Plopsa Indoor Coevorden op met de ‘Bumba gaat op Reis’ show, een kleurrijke show waarin Bumba, Bumbalu en al hun vrienden de kleinste fans en hun ouders meenemen op een avontuur doorheen verschillende continenten.

Extra info

Zomer 2023: Samson & Marie’s spectaculaire shows in Plopsaland De Panne

Bronvermelding

© Foto’s: Plopsaland

lijn zomerperiode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *