Een gezonde start van de dag, bij LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen

Een bruisend epicentrum van kleur, creativiteit en verbeelding – dat is wat je kunt verwachten in het LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen. In deze magische wereld, waar zowel kinderen als volwassenen de mogelijkheid hebben om hun fantasie de vrije loop te laten, ontvouwt zich een heel nieuw avontuur. We nodigen je graag uit om deel te nemen aan de festiviteiten rondom de release van onze gloednieuwe 4D-film op 1 augustus 2023!

Een gezonde start van de dag, bij LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen

Gymmeester Daan

LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen zorgt voor een sprankelende lancering door een pyjamaparty te organiseren voor de vroege vogels. Onze eigen gymmeester Daan trakteert iedereen die op die ochtend de boulevard betreedt op een verkwikkende en gezonde workout, waardoor je dag op een actieve en gezonde manier begint. Deze workout is bedoeld om zoveel mogelijk kinderen en gezinnen te inspireren voor een gezonde en actieve levensstijl. Het beste nieuws? Deelname is volledig gratis!

LEGO DREAMZzz

Stel je voor, je stapt in een meeslepend 4D-avontuur getrokken uit je wildste dromen. Dit is de essentie van onze nieuwste film “LEGO DREAMZzz”. Een groep doodnormale schoolkinderen transformeert in vijf moedige helden. Kunnen zij de kracht van hun verbeelding gebruiken om Z-blob te bevrijden van de angstaanjagende Nachtmerriekoning? Stap in en beleef het meest opwindende avontuur van je “nacht”-leven! Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Evenementdetails

Datum 1 augustus 2023
Tijd 9.00 uur
Locatie Strandweg 13K Boulevard van Scheveningen
Prijs ochtend workout Gratis
Toegang voor publiek € 10 (tot 10:30 uur)
Bijzonderheden Korting op alle LEGO DREAMZzz sets: 25%


Extra info

Spectaculaire glazen vloer in de Euroscoop van de Euromast
Midzomerklanken in het Wold

Bronvermelding

© Foto: Gymmeester Daan – LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen

lijn zomerperiode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *