Zomerse pret met Zoocchini

Zomerse pret met Zoocchini

De meeste kinderen zijn dol op een dagje naar het strand of het zwembad. En ook als je kindje nog niet zindelijk is, wil je dan lekker samen in het water spelen, zonder zorgen om ongelukjes. De vrolijke zwemsetjes van Zoocchini zien er niet alleen prachtig uit, ze zijn ook nog eens heel handig én voorzien van UV factor 50+. Elk setje bestaat uit een herbruikbare zwemluier met een bijbehorend zonnehoedje en is uitgevoerd in vrolijke dierenthema’s. Kortom, een musthave die niet mag ontbreken in de zomercollectie van jouw kindje!

Wasbare zwemluiers van Zoocchini

De wasbare zwemluiers van Zoocchini zijn makkelijk mee te nemen en ideaal voor op vakantie, een dagje strand of een bezoek aan het zwembad. Dankzij de goed bij de beentjes aansluitende elastiekjes en het netje aan de binnenkant komen eventuele ongelukjes niet in het water terecht. En omdat het broekje in de taille kan worden aangepast, sluit deze altijd mooi aan bij het lijfje van je baby. Bovendien is de zwemluier herbruikbaar, waardoor het een milieuvriendelijk alternatief is voor de wegwerpzwemluier. Je hoeft ‘m na gebruik alleen even af te spoelen met koud water en in de zon te laten drogen.

Zomerse pret met Zoocchini
Zomerse pret met Zoocchini
Zomerse pret met Zoocchini

Factor 50+

Met z’n UV factor 50+ en de extra brede rand beschermt het zonnehoedje je baby tegen schadelijke zonnestralen en zorgt voor de benodigde verkoeling. Dankzij twee strikkoordjes kan je kindje lekker spelen terwijl het hoedje goed op z’n plek blijft zitten. Zowel de zwemluier als het zonnehoedje is vervaardigd van luchtig, comfortabel en sneldrogend materiaal dat bovendien bestand is tegen chloor en zout water. De zwemsetjes zijn verkrijgbaar in zes vrolijke dierenthema’s: Sushi de tropische vis, Flippy de kikker, Sherman de haai, Franny de flamingo, Puddles de eend en Charlie de knaloranje krab.

Badcapes

Naast deze mooie zwemsets heeft Zoocchini ook prachtige badcapes met leuke dierenkoppen, poten waar de handjes van je kindje in passen en soms zelfs een heuse staart. Op deze manier zijn ze niet alleen handig als badcape, maar kunnen ze ook gebruikt worden als knuffel of verkleedcape. En ze zijn natuurlijk heerlijk om je kindje in te wikkelen als het uit het water komt, of het nu thuis is, in het zwembad of op het strand.

Zomerse pret met Zoocchini
Liefs Marion

Meer informatie

Meer zomernieuws
De allerleukste strandactiviteiten

Bronvermelding

www.kleinegiraf.nl

lijn met bloem

Geef een reactie