Winactie met Grillmasters!

GrillmastersGeen idee hoe het bij jou is, maar ik heb hier de BBQ dit jaar al een paar keer aan gehad. Jij ook? Zodra de eerste zonnestralen door de wolken komen, weet ik niet hoe snel ik de BBQ moet aansteken. Ik vind het niet alleen lekker, maar ook hartstikke gezellig. Vorig jaar heb ik zo’n prachtige professionele BBQ gekregen en daar leef ik me dus zo vaak mogelijk op uit! Ik gooi er van alles op. Maar iets vaak doen, maakt mij natuurlijk nog geen BBQ-chefkok. Ik kan alle tips en smakelijke ideeën goed gebruiken! Want ook al vind iedereen mijn shaslicks goddelijk, daar kan ik niet steeds opnieuw mee aankomen. Er moet wel afwisseling zijn!

In Grillmasters nemen chefs Peter De Clercq en Seppe Nobels je mee op een culinaire wereldreis waarbij koken op vuur centraal staat. Ze introduceren je met meer dan 70 recepten in hun creatieve, gevarieerde en soms ook rebelse kijk op barbecueën.

De recepten in Grillmasters bestaan uit lokale, seizoensgebonden topingrediënten zoals witlof, zeetong, rundvlees en asperges, welke op wereldse wijze worden klaargemaakt. Denk maar aan Thaise salade van geroosterde rode biet, langzaam gegaarde pulled pork of in klei gebakken calvadosappels. Geschikt voor zowel beginnende als iets meer ervaren grillmasters. Je krijgt direct zin om de barbecue tevoorschijn te halen!

Grillmasters | 9789401458597 | 29,99 | Uitgeverij Lannoo

lijn donker Zomerperiode

Grillmasters

lijn donker Zomerperiode

Verloten!

En weet je wat nou zo super vet is? Ik ga drie exemplaren van dit boek verloten! Onder jullie! Dus ook jij kunt kans maken op een exemplaar van dit inspirerende boek! Ik zou zeggen, laat die zomer maar komen, want het wordt dit jaar een meer dan smakelijke zomer met deze tips en overheerlijke recepten!

Hoe maak je kans?

Nou dat is een makkie! Je hoeft namelijk alleen maar een mailtje te sturen naar info@zomerperiode.nl en ons vertellen wat jij het liefst op de BBQ legt! Vergeet je naam en adres niet te vermelden! Uit alle (complete) inzendingen trekken we de drie winnaars!

Je kunt meedoen tot 15 juni, daarna gaan we de winnaars trekken!

Ik wens iedereen heel veel succes!!!

lijn donker Zomerperiode

Grillmasters

lijn donker Zomerperiode

Liefs Marion

Meer informatie

5x Barbecue inspiratie voor de zomer
3 zomerhapjes die niet mogen ontbreken op jouw zomerfeest!
Met deze tips geef jij straks het ultieme tuinfeest!
Meer interessante nieuwtjes
Meer leuke winacties!

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn met bloem

Geef een reactie