Verkoelende sjaal die beschermt tegen de zon

Verkoelende sjaal die beschermt tegen de zon

In de zomer ben je vaak actief in de natuur en geniet je van de zon op je gezicht. Zorg dan wel dat je optimaal beschermd bent. Bijvoorbeeld met de nieuwe Coolnet® UV+ van BUFF®, een multifunctionele sjaal die UPF 50+ zonbescherming biedt en daarnaast een heerlijk verkoelend effect geeft.

Bij uitstek een accessoire voor sporters en andere buitenmensen die zich afdoende willen wapenen tegen gevaarlijke UV-straling.

Vocht verdampt snel

BUFF heeft in samenwerking met HeiQ een innovatieve stof ontworpen die ervoor zorgt dat vocht extra snel verdampt. Hierdoor ontstaat een verkoelend effect waarbij de Coolnet UV+ daadwerkelijk kouder wordt dan de omgeving. Zo blijf je altijd op de juiste temperatuur, ongeacht de inspanning.

lijn lichtgroen
Verkoelende sjaal die beschermt tegen de zon
lijn lichtgroen

Multifunctioneel accessoire

De Coolnet UV+ is een multifunctioneel accessoire dat onder andere gedragen kan worden als muts, masker, haarband, sjaal, polsband, piratenmuts, nekwarmer en balaclava. Of je nu hardloper, fietser of wandelaar bent, of op een andere manier actief bent in de buitenlucht: de Coolnet UV+ van BUFF verkoelt en beschermt je optimaal tegen de zon.

De ultralichte stof van de Coolnet UV+ is voor 95% gemaakt uit gerecyclede plastic flessen. Deze worden tot kleine stukjes verwerkt waar vervolgens vezels van worden gemaakt. De vezels worden geweven tot een sterke, elastische stof die te allen tijde zijn pasvorm behoudt. Dankzij een speciaal procedé kan de Coolnet UV+ in vier verschillende richtingen worden uitgerekt, wat in combinatie met het naadloze ontwerp voor maximaal draagcomfort zorgt. De stof is behandeld met een antibacterieel middel waardoor de BUFF extra lang fris blijft.

lijn lichtgroen
Verkoelende sjaal die beschermt tegen de zon
lijn lichtgroen

Milieu en duurzaamheid

Milieu en duurzaamheid spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van BUFF-producten. Het merk verwerkt zoveel mogelijk ecologische en duurzame materialen om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Je maakt dus een verantwoorde keuze als je een BUFF draagt.

Adviesprijs verkoelende sjaal: 17,95 euro. Hij is verkrijgbaar bij de betere outdoor- en sportwinkels.

Liefs Marion

Meer informatie

Kleine fashionista in huis? Deze kinderkleding is komende zomer helemaal on trend!
Kind in de zon, maar hoe bescherm je hem?
Zonnehoeden en petten van Rigon Headware
De allerleukste strandactiviteiten
Babiators onbreekbare zonnebrillen
De zonnepop van Nivea

Bronvermelding

lijn met bloem