Tropische sferen met Flik Flak

Tropische sferen met Flik FlakTropisch is hot topic deze zomer en de nieuwste Flik Flak collectie kan zijn geluk niet op. Deze kleurrijke Swiss made horloges laten kinderen dromen over kleurrijke jungles, relaxen op een strand met palmbomen en genieten op planet ‘ice cream’. Hoogwaardige componenten en materialen zorgen ervoor dat de sfeer altijd fijn blijft. Deze tijdwaarnemers blijven cool, ook als hun eigenaars hun grenzen verleggen om hun dromen waar te maken.

Coucouala

Maak de ontdekkingsreiziger in je los met Coucoula! Met een lachende koala tussen groene eucalyptusbladeren op het bedrukte textielen horlogebandje, maakt dit levendige horloge van klokkijken een eindeloos avontuur. De kleurcodes en de Flik Flak wijzers op dit horloge zorgen dat leren klokkijken leuk en gemakkelijk wordt.

Amazoonia

Droom je er van om net als een aapje rond te slingeren in de bomen samen met andere exotisch dieren? Dat kan altijd met dit leuke horloge voor kinderen! De jungle is nooit ver weg en ondersteboven hangen is voor het robuuste Zwitserse uurwerk geen probleem. Trucs om te leren klokkijken zijn altijd bij de hand dankzij de Flik en Flak wijzers.

Tropische sferen met Flik Flak

Flamily

Stapelgek op flamingo’s? Op dit Zwitserse horloge voor kinderen komen dromen uit! Op een stralende regenboog van kleuren dansen deze flamingo’s op de kleurrijke horlogeband en maken ze van iedere dag een tropisch feestje. De kleurcodes op de wijzerplaat zorgen ervoor dat tijd geen issue is en genieten voorop staat.

Tropische sferen met Flik Flak

Stars and Stripes

Onafhankelijk zijn is cool! Het schokbestendige horloge met stoere strepen en sterren in de kleuren rood, wit en blauw zorgen dat de drager onbezorgd zijn dag tegemoet gaat. De kleurcodes geven hulp bij het leren klokkijken, zonder dat iemand het ziet. Zorgeloos de speeltuin in maar nooit te laat voor pauze!

Tropische sferen met Flik Flak

De Flik Flak Tropical horloges zijn o.a. verkrijgbaar in de Swatch stores en online!

Tropische sferen met Flik Flak

liefs Marion

Meer informatie

Meer zomernieuws
Leuke reviews & interessante gadgets

Bronvermelding

Tropische sferen met Flik Flak

lijn zomeperiode

Geef een reactie