Solar charger LAVA 2 6000

Solar charger LAVA 2 6000Vorig jaar, tijdens de ‘Pokémon-hype’ had ik een spreekwoordelijke moord gedaan voor deze oplader. Ik liep op Kijkduin, ving de meest exotische Pokémons en ineens was mijn smartfoon leeg en nergens was er een oplader te verkrijgen. Had ik deze oplader van Xtorm op zak gehad, dan had ik nog uren door kunnen jagen. Maar helaas… nu moest ik gewoon teleurgesteld naar huis.

Op de camping of op het strand

Op Pokémons jagen doe ik inmiddels niet meer, maar mijn smartfoon gebruik ik natuurlijk nog steeds volop, net als mijn tablet. Wat dacht je straks op de camping. Netflix kijken of e-books lezen op mijn tablet en social media bijwerken, filmen en foto’s maken met mijn smartfoon. Ook voor dat soort gebruik is een goede oplader broodnodig! Een dagje aan het strand, een bezoek aan het bos, het maakt niet uit. Met deze Solar charger LAVA 2 6000, heb je gewoon altijd stroom op zak! Hoe super is dat! Hij is snel opgeladen door de zon en klaar om je apparaten op te laden. Maar liefst twee tegelijk!

Xtorm solar

Xtorm solar producten houden USB-apparaten, zoals smartphone en tablet opgeladen op een milieubewuste manier. De duurzame laadoplossing zorgt ervoor dat er deze zomer geen stopcontact nodig is waardoor het tijdens een dagje uit of op vakantie nooit een probleem is om mobiele apparaten te voorzien van extra energie.

Solar charger LAVA 2 6000

Twee tegelijk

Het mooie aan deze zonneladers is dat ze op uv-stralingen werken, hierdoor functioneert het zelfs in de schaduw of wanneer het bewolkt is. Kies deze zomer daarom voor een milieuvriendelijke Xtorm zonnelader. Goed voor het milieu en de portemonnee; de zon gaat immers voor niets op! Je kunt er bovendien twee apparaten tegelijk mee opladen! Dus niks geen keuzes maken over: ‘wat eerst’, maar gewoon allebei tegelijk!

Solar charger LAVA 2 6000

Specificaties Solar charger LAVA 2 6000

Naam Solar charger LAVA 2 6000
Merk Xtorm
Prijs 64,89 euro
ISBN 8718182272161
Bestel direct Bol.com

Meer over de Solar charger LAVA 2 6000

Handige solar lader voor outdoor activiteiten. Deze stoere oplader is naast allround gebruik geschikt voor buitenactiviteiten door rubber randen voor extra bescherming. Voorzien van een krachtige 3,5 Watt zonnepaneel voor extra snelle laadtijd en een ingebouwde Li-ion batterij van 6000mAh. Via de USB uitgangen kunnen twee apparaten tegelijk worden opgeladen. Inclusief verschillende connectoren voor onder andere smartphones, navigatiesystemen, MP4 spelers, E-books en PDA’s.

Solar charger LAVA 2 6000

Meer informatie

Bekijk ook onze andere reviews

Bronvermelding

Tekst & beeld: Marion Middendorp

Solar charger LAVA 2 6000

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *