Scholenstaking: bezoekers krijgen 50% korting bij Plopsa

Scholenstaking: bezoekers krijgen 50% korting bij Plopsa

Ook bij de Plopsa Group is de scholenstaking in Nederland van aanstaande woensdag hot topic. In Plopsa Indoor Coevorden en Plopsa Indoor Hasselt krijgen bezoekers op woensdag 6 november 50% korting op hun toegangsticket.

Voordelig naar Plopsaland

Staking in het onderwijs

Na enige verwarring de afgelopen dagen is het nu zeker: op woensdag 6 november leggen alle leerkrachten van het basis-, voortgezet- en speciaal onderwijs het werk neer tijdens de landelijke onderwijsstaking in Nederland. De deuren van nagenoeg alle scholen gaan dicht, wat voor veel leerlingen een vrije dag betekent. Zij kunnen terecht in Plopsa Indoor Coevorden en Plopsa Indoor Hasselt want bezoekers krijgen er die dag maar liefst 50% korting op hun toegangsticket ≥1m. Het speciale stakingsticket kan enkel online aangekocht worden via de officiële webshops van de parken.

lijn lichtgroen
Scholenstaking: bezoekers krijgen 50% korting bij Plopsa
lijn lichtgroen

“Met de scholenstaking die eerder dit jaar in maart heeft plaatsgevonden hadden we deze actie voor het eerst uitgezet. We kregen toen veel positieve reacties en willen kinderen opnieuw warm maken om naar een Plopsa-park te komen op deze extra vakantiedag.”, aldus Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group.

De actie is enkel geldig in de webshops van Plopsa Indoor Coevorden en Plopsa Indoor Hasselt met de promocode ‘STAKING‘.

Voordelig naar Plopsaland
lijn lichtgroen
Scholenstaking: bezoekers krijgen 50% korting bij Plopsa
lijn lichtgroen

Over Plopsa

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat 7 themaparken uit die gemiddeld goed zijn voor zo’n 3 miljoen bezoekers per jaar. De Plopsa-parken bieden het plezier van topattracties voor groot en klein in een unieke omgeving. In België bevinden zich Plopsaland De Panne, het waterpark Plopsaqua De Panne, het overdekte Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo in de Belgische Ardennen. In 2010 werd het eerste Nederlandse indoor themapark, Plopsa Indoor Coevorden, geopend. Datzelfde jaar werd ook het bestaande Duitse Holiday Park overgenomen. Op 29 september 2018 opende Plopsa haar eerste pretpark in Polen: Majaland Kownaty. In 2020 zal het tweede Plopsa-waterpark openen in Hannuit: Plopsaqua Hannuit-Landen. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne. De opening van het allereerste Plopsa Hotel in De Panne staat eveneens gepland in 2020.

Liefs Marion

Meer informatie

Leuke vakantie uitjes in Nederland
7 tips om lekker binnen te spelen met kinderen
Leukste familieattracties in de Efteling
Lees meer leuk zomernieuws!
Madurodam opent nachtverblijf
De leukste zomertrends

Bronvermelding

© afbeelding: 123rf.com

lijn met bloem