Schoencadeau-trends 2018: slijmtrend zet onverminderd door

Schoencadeau-trends 2018: slijmtrend zet onverminderd doorSinterklaas is alweer een aantal dagen in ons land. Veel kinderen hebben al een aantal keer hun schoentje mogen zetten, maar de kans is groot dat ze dit nog een paar keer mogen doen voor het alweer pakjesavond is. Bol.com ziet dan ook dat er veel gezocht wordt naar schoencadeautjes. Vooral speelgoed waarbij een beroep wordt gedaan op de creativiteit en fijne motoriek van kinderen doet het goed. Zo zijn bij cadeautjes onder de 5 euro het ZTRINGZ Regenboog Touw en slijm populair.

Van klassieker tot nieuwe hypes

Sinterklaas vindt het heel belangrijk dat ieder kind een cadeau krijgt waar het heel erg blij mee is. Maar wat is er ‘in’ bij kinderen, wat is hip op het schoolplein? Nieuwkomers in de top-5 van 2018 zijn het ZTRINGZ Regenboog Touw en de Poopsie Slime Surprise Pack. Met deze laatste ziet bol.com dat de ‘slijmtrend’ nog steeds doorzet. Maar ook bekende klassiekers zoals LEGO DUPLO en Play Doh klei zijn dit jaar populairse schoencadeautjes. Uiteraard doen kleine spelletjes, (voorlees)boekjes, kleurtjes en Playmobil het zoals altijd ook heel goed.

De top-5 populairste schoencadeautjes in 2018:

1. Poopsie Slime Surprise Pack
2. ZTRINGZ Regenboog Touw
3. SmartGames IQ Puzzler Pro
4. Play-Doh 4 kleuren potjes
5. LEGO DUPLO boerderijdieren

Schoencadeau-trends 2018

Hulp bij zoektocht perfecte sinterklaascadeau

Om de goedheiligman een handje te helpen op zijn oude dag, heeft bol.com de Cadeauvinder ontwikkeld die zijn zoektocht door alleen al de ruim 335.000 speelgoedartikelen een stuk eenvoudiger kan maken. Na het invullen van de voorkeuren zoals leeftijd, interesse en het budget, rolt er uit deze handige tool een reeks aan leuke cadeausuggesties voor kinderen.

Schoencadeau-trends 2018: slijmtrend zet onverminderd door

liefs Marion

Meer informatie

Schoencadeautjes onder de 10 euro! 15 tips!
Knutsels van Sinterklaas
Kleurplaten voor Sinterklaas
Willy Woef viert Sinterklaas

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Foto’s: 123rf.com

lijn zomeperiode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *