Roxeanne Hazes op Boekids 2020

Roxeanne Hazes op boekids 2020

De eerste namen voor het Haagse jeugdfestival Boekids zijn bekend. Onder andere Wonderland, Kikker, Elvy’s Wereld, Over een kleine mol en niemand minder dan Roxeanne Hazes maken hun opwachting op zondag 14 juni 2020 in Theater de Nieuwe Regentes. Kaartverkoop is reeds van start gegaan. Ga voor meer informatie en tickets naar www.boekids.nl

Boekids

Dit jaar staat er een wel heel speciale artiest op het programma van Boekids: de 27-jarige artieste Roxeanne Hazes maakt haar opwachting. “Roxeanne is een eigengereide dame met een eigen stijl, mening en visie. De minder leuke ervaringen uit haar leven weet ze met haar creatieve geest om te zetten in muziek en tekst. Dat inspireert. We vinden het heel bijzonder dat deze Ambassadeur van de Vrijheid 2020 tijdens Boekids enkele nummers ten gehore komt brengen”, aldus directeur Ellen van Heijningen.

Naast het optreden van Roxeanne, biedt Boekids uiteraard weer verschillende leuke en spannende voorstellingen. Zo wil een kleine mol in de theaterbewerking van het bekende kinderboek Over een kleine mol weten wie er op zijn kop gepoept heeft. Kikker zingt en leest voor, naar de hoofdpersonage Kikker in de boekenserie van Max Velthuijs, is een intieme familievoorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar door Theater Terra. Ook is er weer volop ruimte om te fantaseren, ontdekken, spelen en knutselen. Voor de wat oudere meiden staat de populaire meidenreeks Elvy’s Wereld centraal.

lijn lichtgroen
Roxeanne Hazes op Boekids 2020
lijn lichtgroen

Over Jeugdfestival Boekids

Boekids is al vanaf de eerste editie in 2003 hét toonaangevende festival dat kinderen en (jong)volwassenen stimuleert, enthousiasmeert en uitdaagt om literatuur te ontdekken. Naast Boekids wordt van 25 tot en met 29 mei 2020 Boekids University georganiseerd, een reeks interactieve colleges voor het primair en voortgezet onderwijs. Boekids University stelt vragen, biedt antwoorden en daagt uit om actief deel te nemen. Ga voor meer informatie naar www.boekids.nl.

Liefs Marion

Meer informatie

De Wraak van de Ninja
Duinrell organiseert nieuw muziekfestival: One Two Tribute Festival
Weleda helpt Natuurmonumenten opnieuw ruimte te geven aan de natuur
Kasteel Amerongen – Zaklampentochten in de voorjaarsvakantie
Enige Nederlandse Brazzameerkatten krijgen jong in ZooParc Overloon
Attractiepark Toverland maakt nieuwe entreeprijzen bekend
De leukste uitjes in Nederland
Adressenlijst dierentuinen in Nederland
7 tips om lekker binnen te spelen met kinderen
Lees meer leuk zomernieuws!

Bronvermelding

lijn met bloem