Race naar de maan

Race naar de maanGisteren, zondag 10 januari 2016 ging de nieuwe animatie film van Universal pictures in première ‘Race naar de maan’. Een familiefilm die vanaf 13 januari voor iedereen in de bioscoop te zien zal zijn. De redactie van Vadersenmoeders was erbij.

De presentatie was in handen van Hidde Simons, die op zijn eigen manier de stemming er in wist te brengen. Jammer genoeg was slechts een deel van de stemmencast aanwezig, maar degene die er waren, werden aan het publiek voorgesteld. Na een interessant verhaal van planeetonderzoeker Sebastiaan de Vet, volgde nog een spetterend optreden van UnderCovR. Of met de woorden van mijn zoontje te spreken: ‘Wat een vet optreden!’.

De film

RACE NAAR DE MAAN is de nieuwe animatie-avonturenfilm voor de hele familie van de makers van Ted en de Schat van de Mummie. De jonge surfer Mike Goldwing gaat samen met zijn opa, zijn beste vriendin en een grappige hagedis op een spannend avontuur naar de maan.

Een miljonair die beweert dat er nog nooit een mens op de maan is geweest, gaat op ruimtereis om een duivels plan uit te voeren. Hij wil een zeer krachtige en gevaarlijke nieuwe vorm van energie (Helium 3) bemachtigen waarmee hij de machtigste man van de wereld zal worden. Wat hij niet weet is dat Mike, zijn opa en vriendin in een ander ruimteschip op weg zijn naar de maan om hem tegen te houden.

Geïnspireerd op de ruimtewedloop van de jaren zestig.

Race naar de maan

Met de stemmen van

Sander Slingerland – Mike
Tara Hetharia – Amy
Tim Knol – Marty
Sipke Jan Bousema – Scott Goldwing
Frits Lambrechts – Opa Frank
Charly Luske – Richard Carson
Peggy Vrijens – Samantha
Inge Ipenburg – diverse rollen

Onze mening

De film is absoluut een leuke tip voor jonge gezinnen. De reis naar de maan door twee jonge kinderen, spreekt volop tot de verbeelding van kinderen. Wie zou dit nou niet willen? Naast de spanning van dit grote avontuur, ontbreekt ook de humor niet. Vooral de hagedis is echt super grappig en innemend. Wij hebben genoten van de film, dus wat ons betreft wordt het voor jullie ‘Race naar de bioscoop’ voor het zien van deze leuke film!

Trailer

In de bioscoop

Race naar de maan draait vanaf 13 januari in de Nederlandse bioscopen in 2D en 3D.

Meer informatie

Meer leuke tips en ideeën vind je in ons Zomerblog
Meer blogs over de leukste bioscoopfilms
Meer blogs over films van Universal Pictures

Bronvermelding

Tekst en foto’s: Marion Middendorp

Geef een reactie