Première Huisdiergeheimen

huisdiergeheimenZondag 17 juli waren we door Universal Pictures uitgenodigd voor de feestelijke première van de nieuwe bioscoopfilm ‘Huisdiergeheimen’. Al eerder hadden we voorstukjes van deze nieuwe animatiefilm gezien en die hadden absoluut naar ‘meer’ gesmaakt.

Huisdiergeheimen is de nieuwe, vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van ‘Verschrikkelijke Ikke’ en ‘Minions’.

Eenmaal bij de bioscoop aangekomen worden de gasten opgewacht met diverse lekkernijen en is er een leuk optreden van Kidz-DJ, die de kinderen alvast enthousiast weet te maken. Een deel van de Nederlandse stemmencast is aanwezig, die zich uitgebreid laten fotograferen. De koffie, krentenbollen, croisantjes en cupcakes smaken heerlijk en de kinderen doen zich te goed aan ijsjes, limonade en zelfs een gezonde appel. In de bioscoop liggen er op alle stoelen, leuke goodybags klaar. Dat is alvast een goed begin!

huisdiergeheimen

Waar gaat de film over?

In Huisdiergeheimen volgen we de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.

Met de stemmen van…

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Fedja van Huêt (Max), Frank Lammers (Duke), Jandino Asporaat (Sneeuwbal), Peggy Vrijens (Gidget), Karin Bloemen (Chloe), Georgina Verbaan (Katie), Erik van Muiswinkel (Pops), Roué Verveer (Buddy), DJ Hardwell (Mel), Murth Mossel (Ozon), Derek de Lint (Tiberius), en Henry van Loon (Norbert), Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlugt.

In de originele versie met de stemmen van o.a. Louis C.K. (Max), Eric Stonestreet (Duke), Kevin Hart (Snowball), Jenny Slate (Gidget), Ellie Kemper (Katie), Lake Bell (Chloe), Dana Carvey (Pops), Hannibal Buress (Buddy), Bobby Moynihan (Mel), Steve Coogan (Ozone), Albert Brooks (Tiberius), en Chris Renaud (Norman).

Onze mening

De film is precies wat je er van mag verwachten. Spannend, humoristisch en op sommige momenten vertederend.
Max krijgt een ‘broer’, de knorrige bastaard Duke. Max vindt dit niks en verzint iets om van hem af te komen. Duke wil helemaal niet weg en neemt op zijn manier wraak, waardoor Max en Duke beiden in een benarde situatie terecht komen. Van het een komt het ander en gaat er van alles mis. De vriendjes van Max komen het tweetal te hulp en eindigt de film in een happy end. Eind goed, al goed. Leuk vanaf het begin tot het eind. Extra leuk omdat de huisdieren zo lekker herkenbaar zijn, voor alle kleine en grote huisdierbezitters!

Vanaf wanneer draait de film?

Huisdiergeheimen draait vanaf 3 augustus in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D. Vanaf 27 juli zijn er overal voorpremières.

Achter de schermen van de stemmencast

Trailer Huisdiergeheimen

Meer informatie

Meer leuke tips en ideeën vind je in ons Zomerblog
Meer blogs over de leukste bioscoopfilms
Meer blogs over films van Universal Pictures

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

huisdiergeheimen

Geef een reactie