Niet meer blazen met Puddle Jumpers

Niet meer blazen met Puddle Jumpers

Aan spelen in het water gaat vaak veel voorbereiding vooraf. UV-zwemkleding aan, insmeren tegen de zon en de zwembandjes moeten opgeblazen worden. Dankzij de nieuwe Puddle Jumpers is dat laatste niet meer nodig. Deze zwembandjes met buikband klik je eenvoudig op de rug vast. Ze zijn nu verkrijgbaar bij UV-Fashions.

De Puddle Jumper bestaat uit twee zwembandjes en een gordelset, die niet opgeblazen hoeven te worden. Je klikt ze eenvoudig met de verstelbare kliksluiting op de rug vast. Dat betekent minder gedoe met aantrekken en meer tijd voor je kindje om van het water te genieten.

Veilig spelen in het water

Voor een kind is er niets leukers dan lekker spatten en spetteren in het water. De Puddle Jumpers zijn speciaal ontworpen om kinderen lekker vrij te laten spelen zonder dat ouders zich zorgen hoeven te maken over hun veiligheid. De Puddle Jumpers zijn gemaakt van schuimmateriaal om baby’s, peuters en kleuters te laten drijven. De bandjes om de armen in combinatie met de band om de borstkas bieden veel stabiliteit in het water maar geven toch veel bewegingsvrijheid. Ideaal om je kind te ondersteunen als hij of zij het water leert kennen!

Niet meer blazen met Puddle Jumpers

Vrolijke ontwerpen

De Puddle Jumper is geschikt voor kinderen van 15 tot 30 kilo (1 tot en met 6 jaar), is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal en verstelbaar in grootte, waardoor hij altijd goed past. Ze zijn verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren. Van stoere jongensontwerpen als piraten en haaien tot lieve meisjeskleuren met prints van een eendje of dolfijn. Perfect voor uren waterpret!

Niet meer blazen met Puddle Jumpers

Over UV-Fashions

Het verlies van zijn vader aan huidkanker was voor de Jan Willem van der Sterre aanleiding om zelf UV-beschermende kleding te gaan importeren. Belangrijk, want zoals uit het Nationaal Zonrapport blijkt, gebruikt 50% van de Nederlanders niet altijd zonnebrandcrème om zich te beschermen tegen de zon. Daarnaast lopen kinderen die voor hun 18e verbranden door de zon een ernstig verhoogd risico om later huidkanker te krijgen. Inmiddels is zijn onderneming UV-Fashions uitgegroeid tot Europa’s grootste aanbieder van UV-beschermende kleding, zwemkleding en accessoires. Een ’One stop, beach proof shop’ voor het hele gezin! Het assortiment bestaat uit premium merken en producten zoals de Puddle Jumper zwembandjes van Sevylor, het Nieuw-Zeelandse Snapper Rock, het Amerikaanse Cabana Life en de zonnehoeden van Dorfman Pacific. Bekijk het complete assortiment op www.uv-fashions.nl.

Meer informatie

Het leukste zomernieuws vind je in ons Zomerblog
Bekijk onze andere reviews

Bronvermelding

Niet meer blazen met Puddle Jumpers
lijn zomeperiode

Geef een reactie