Kom paaseieren zoeken in Plaswijckpark!

Kom paaseieren zoeken in Plaswijckpark!Op Eerste en Tweede Paasdag is de Paashaas weer in Plaswijckpark. De voorbereidingen zijn in volle gang om de vele eieren op deze dagen te kunnen verstoppen. Om 12.00 uur wordt het startsein gegeven door de Paashaas en Winnie de Reporter, en zal het zoeken naar alle paaseieren losbarsten.

We hebben ook dit jaar weer drie zoekgebieden voor de leeftijden 1-3 jaar, 4-6 jaar en 7 jaar en ouder. Voor iedereen dus een eerlijke kans om paaseieren te vinden. De gevonden plastic eieren kunnen bij onze paasmedewerkers worden ingewisseld voor 3 overheerlijke chocolade eieren om mee naar huis te nemen (of direct op te peuzelen). Ook kan er weer gezocht worden naar 3 gouden eieren.

Tot 15:00 uur kun je naar de paaseieren en gouden eieren zoeken. Tijdens de feestelijke prijsuitreiking maken Winnie de Reporter en de Paashaas de winnaars van de drie gouden eieren bekend. Wie weet ben jij de gelukkige vinder en neem je ook nog eens een fantastische prijs mee naar huis!

Plaswijckpark is vanaf 30 maart weer dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur.

liefs Marion

Meer informatie

Het leukste zomernieuws vind je in ons Zomerblog
Adressenlijst attractiepasrken in Nederland

Kom paaseieren zoeken in Plaswijckpark!

lijn zomeperiodeBabyBaby

Geef een reactie