Laat je zien deze zomer en draag een ketting met naam!

Laat je zien deze zomer en draag een ketting met naam!De zomer is alweer bijna aangebroken! Tijd voor T-shirts, hemdjes en korte broeken! We kunnen eindelijk weer meer van ons laten zien. Daarom is dit ook een perfecte tijd om met een sieraad te pronken, zonder dat deze bedekt wordt door lagen van kleding. De trend op het gebied van sieraden in 2017 is groot, opvallend en kleurvol! Verder zijn gepersonaliseerde, betekenisvolle sieraden ook erg in trek. Denk bijvoorbeeld eens aan een ketting met je naam! Deze kettingen zijn weer helemaal in de mode!

Ketting met naam van partner en kind

Beroemdheden worden steeds vaker met een naamketting gespot, zoals Kim Kardashian, Adelle en Bella Hadid. Ook bloggers en vloggers worden steeds meer met een ketting met naam om hun nek gezien. Dat is logisch, want een naam is een belangrijk deel van onze identiteit en iets waar we trots op kunnen zijn. Dit geldt natuurlijk vooral voor celebs, wiens naam gelijk staat aan hun bedrijf.

Maar waar we tegenwoordig vaker op trots zijn, zijn onze geliefden! Het is dan ook geen wonder dat de kettingen die het meest verkocht worden, namen bevatten van partners en kinderen. We willen aan de wereld laten zien wie in onze gedachten zijn en in onze harten zijn gesloten. Bella Hadid, Jessica Biel en Megan Markle dragen bijvoorbeeld allemaal een ketting met de naam van hun lover en Adele en Kim Kardashian dragen een ketting met naam van hun kind erop. Lees hier meer over de naamketting trend.

Laat je zien deze zomer en draag een ketting met naam!

Ketting met speciaal woord

Je kunt natuurlijk alles op je ketting zetten wat je wilt en het hoeft niet per se een ketting met naam te zijn. Het kan ook een ketting met een betekenisvol woord zijn. Bijvoorbeeld een woord waarvan je houdt, zoals ‘zomer’, ‘liefde’ of de woorden ‘keep calm’. Je kunt ook kiezen voor een woord dat goed je persoonlijkheid weerspiegelt zoals ‘boef’, ‘baas’ of gewoon ‘cool’. De zomer staat natuurlijk ook synoniem voor festivals in alle vormen en maten. De namen van festivals zoals ‘Pinkpop2017’ of ‘Werchter2017’kun je ook gemakkelijk in een ketting laten zetten. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat is precies het mooie van deze populaire kettingen!

Ketting met naam van Names4ever

Names4ever is dé specialist in het personaliseren van sieraden. Je kunt er niet alleen een ketting met naam, maar ook andere unieke, persoonlijke sieraden laten maken waarin je een naam, datum of persoonlijke boodschap kunt laten graveren. Je kunt ook zelf je unieke sieraden ontwerpen door bijvoorbeeld een afbeelding met een vingerafdruk of met een persoonlijke foto te uploaden. Je kunt je hangers en kettingen in echt Sterling zilver of 14-karaats goud en in allerlei vormen en maten bestellen. Er is heel veel mogelijk en je zult er dan ook zeker je unieke blikvanger voor deze zomer vinden!

Meer informatie

Bekijk ook onze andere reviews

Bronvermelding

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *