Fien & Teun-tuingereedschap voor kinderen

Fien & Teun-tuingereedschap voor kinderenFien & Teun, het merk van Van Hoorne Entertainment, heeft nu een eigen lijn met tuingereedschap voor kinderen bij Intratuin.
In samenwerking met Talen Tools brengt Van Hoorne Entertainment deze producten op de markt om kinderen spelenderwijs het buitenleven te laten ontdekken.

Roze harkjes of blauwe schepjes; net als Fien en Teun kunnen kinderen straks hun eigen tuintje bijhouden. Ook zaadjes, emmertjes, gietertjes en handschoentjes zijn in het nieuwe tuinassortiment opgenomen.

Met het boekje “Fien & Teun: een eigen moestuin” als inspiratie, wil Van Hoorne Entertainment kinderen op een verantwoorde, speelse manier kennis laten maken met tuinieren.

Actief buiten

“Het is prachtig om te werken met twee sterke partijen als Talen Tools en Intratuin. Samen gaan we ervoor zorgen dat kinderen nog vaker buiten actief zijn en spelenderwijs hun eigen tuin leren ontdekken”, aldus Michael van Hoorne, directeur van Van Hoorne Entertainment.

Intratuin is het eerste tuincentrumketen dat de Fien & Teun-lijn gaat verkopen. Bij verscheidene vestigingen in Nederland zullen Meet & Greets plaatsvinden met de twee leukste boerenkinderen.

Fien & Teun

Fien en Teun, een vrolijk boertje en boerinnetje, beleven samen met hun dierenvriendjes de leukste avonturen op de boerderij in het dorpje Molenwaard. Op een humorvolle wijze ontdekken ze het Hollandse landleven en leren ze van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel. De tv-serie Fien & Teun is van maandag tot en met vrijdag rond 10:30 uur te zien bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. Vanaf oktober 2017 tot en met april 2018 zijn Fien en Teun ook te zien in het theater met een eigen oer-Hollandse familievoorstelling.

Meer informatie

Leuke tips en ideeën vind je in ons Zomerblog
Blogs over Fien & Teun
Weetjes over buitenspelen
Grote verzameling van de leukste buitenspeelspelletjes

Fien & Teun-tuingereedschap voor kinderenBabyBaby

Geef een reactie