Zeeman gaat internationale recordpoging bellenblazen aan

Zeeman gaat internationale recordpoging bellenblazen aanZeeman textielSupers, een van grootste discount retailers, viert de 50e verjaardag van haar succesvolle winkelformule. Naast een gratis bellenblaas voor alle klanten, organiseert de retailer op zaterdag 3 juni een internationale recordpoging bellenblazen. Alle winkels doen mee met deze speciale en feestelijke actie.

Internationale recordpoging bellenblazen

Zaterdag 3 juni 2017 om 14:00 uur organiseren alle Zeeman-filialen een internationale recordpoging bellenblazen. Dit doen ze door het grootst aantal mensen tegelijkertijd te laten bellenblazen en dat op verschillende locaties verspreid over zeven landen. Het huidige record staat momenteel op naam van het Verenigd Koninkrijk. Zij wisten in 2007 maar liefst 34.529 mensen op 198 verschillende plekken op hetzelfde moment te laten bellenblazen. Met de ruim 1.280 filialen wil Zeeman dit record ruimschoots verbeteren.

Zeeman gaat internationale recordpoging bellenblazen aan

Gratis bellenblaas bij Zeeman

Om het feest helemaal compleet te maken trakteert elk Zeeman-filiaal, iedere klant in de periode van zaterdag 27 mei tot en met vrijdag 9 juni 2017 op een gratis bellenblaas. Maar dat is nog niet alles, want klanten maken ook kans op grotere prijzen zoals een bellenblaaspakket, een ballonvaart voor twee personen of zelfs een volledig verzorgde cruise in de Carribean voor twee personen.

Adres

Alle filialen van Zeeman

Meer informatie

Zeeman gaat internationale recordpoging bellenblazen aan