De Wraak van de Ninja

De Wraak van de Ninja

De Wraak van de Ninja, een Deense animatiefilm die het nationale ticketverkooprecord heeft verbroken binnen acht dagen door zijn scherpheid, is vanaf 15 april ook te zien in de Nederlandse bioscopen. Just Film Distribution maakt alvast enkele van de bekende Nederlandse stemmen bekend. Onder andere TikTokkers en zusjes Sara en Rosa Dol, presentatrice en gaming streamer Marcella de Bie en YouTuber Pascal Scherpenkate ontlenen allemaal hun stemmen aan de edgy animatiefilm die niet geschikt is voor watjes! Durf jij het aan?

De wraak van de Ninja – Vanaf 15 april in de bioscoop

Soms duikt zoete wraak héél onverwachts op. Zo ook bij Alex, die op zijn verjaardag een geblokte ninjapop cadeau krijgt. Alex is een normale tienerjongen die zijn leven niet kan uitstaan. Zijn stiefvader John en stiefbroer Jan zijn bloedirritant en op school worden hij en zijn beste vrienden gepest door de grootste pestkop van de school: Glenn. En dan is Alex ook nog eens verliefd op Jessica, het populairste meisje van de klas. Plotseling gebeurt er iets vets: zijn Ninjapop blijkt geen gewone pop, hij leeft! Hij helpt Alex met gave ninja skills en pusht hem om met meer zelfvertrouwen die pestkop Glenn een lesje te leren en een move te maken naar Jessica. Maar de Ninja is zelf ook op missie… Hij heeft gezworen om wraak te nemen op de gemene speelgoedfabrikant Philip Epermunt. Alex wil niets van geweld weten, maar heeft wél beloofd om de Ninja te helpen. Uiteindelijk leert de Ninja ook een lesje van Alex: een slimme wraakactie zonder geweld werkt soms beter dan je denkt. Benieuwd? Kom maar op als je durft!

De Wraak van de Ninja

Sara en Rosa Dol spelen de tweeling Gina & Tina

“Als zussen doen wij echt alles samen, dus deze rol als tweeling past perfect bij ons! Wij vinden het amazing dat wij deze rollen mogen inspreken en kunnen niet wachten om dit duo aan iedereen te laten zien!”

Specificaties

Speelduur: 79 minuten
Taal: Nederlands gesproken
Kijkwijzer: 6 + angst + geweld + grof taalgebruik
Distributeur: Just Film Distribution & Just4Kids

Bekijk de trailer

Liefs Marion

Meer informatie

Duinrell organiseert nieuw muziekfestival: One Two Tribute Festival
Weleda helpt Natuurmonumenten opnieuw ruimte te geven aan de natuur
Zaklampen tocht in voorjaarsvakantie
Roxeanne Hazes opo Boekids 2020
Enige Nederlandse Brazzameerkatten krijgen jong in ZooParc Overloon
Attractiepark Toverland maakt nieuwe entreeprijzen bekend
De leukste uitjes in Nederland
Lees meer leuk zomernieuws!

Bronvermelding

© afbeelding: Just Film Distribution

De Wraak van de Ninja
lijn met bloem


BabyBaby