De mooiste betaalbare sieraden, voor onder de boom

De mooiste betaalbare sieraden, voor onder de boomDecember is één van de gezelligste, maar vooral ook de duurste maand van het jaar. Met alle lekkernijen, cadeaus en outfits lopen de portemonnees al snel leeg. Daarom zochten wij de leukste betaalbare sieraden voor je uit, leuk om te dragen tijdens de feestdagen, maar misschien nog wel leuker om cadeau te doen.

Kindersieraad voor onder de boom, het perfecte cadeautje

De must-have voor elke baby, peuter of kleuter is het naamarmbandje, naar eigen smaak aan te vullen met zoetwaterparels, kleine hartvormige bedeltjes of geboortestenen. Extra fijn aan de naamarmbandjes is dat ze jaren meegaan door het extra verlengkettinkje. Zo investeer je in een sieraad dat jarenlang mee gaat!

Een bijzonder kerstcadeau voor je mini-me

Elk klein meisje maak je blij met een sieraad! Of je haar nu verrast met een zilveren ketting, of betoverend bedeltje voor haar armband, een bijzonder sieraad hoeft niet duur te zijn. Kies voor een setje oorbellen voor kinderen, of verras je mini-me met een betoverend naamarmbandje. Extra leuk, de meeste oorbellen hebben een matchende ring of ketting, voor als je wat extra wilt uitpakken!

De mooiste betaalbare sieraden, voor onder de boom

Gepersonaliseerd kerstcadeautje: gegraveerde armband voor vrouw

Ook met een kleiner budget is er genoeg keuze uit mooie sieraden. Ga bijvoorbeeld voor een stoer leather-look armbandje, met een zilverkleurige aluminiumplaat, die met de hand gegraveerd kan worden met een letter naar keuze. Of kies een mooi infinity armbandje, met de mooie betekenis ‘eindeloze liefde’ kan je met dit sieraad eigenlijk niet de mist in gaan. Daarnaast is de armband aan te vullen met gegraveerde discs, of een geboortesteen voor een extra persoonlijke look.

Vul haar bedelarmbandje aan, met een bedeltje

Mocht je de vriend/man zijn van de gelukkige vrouw die in het bezit is van een bedelarmband, dan heb je voor slechts 3,95 al een bijzonder cadeau. Kaya verkoopt bedels variërend van glinsterende geboortestenen, tot gegraveerde bedels. Een dierbaar cadeau, waar vaak een mooi verhaal achter zit.

De mooiste betaalbare sieraden, voor onder de boom

Sleutelhanger voor papa, stoer cadeau voor onder de boom

Ook voor papa’s kan je op KAYAsieraden terecht voor een bijzonder kerstcadeau. Iets wat lastiger, want niet alle mannen zitten op een sieraad te wachten. Daarom vind je naast stoere kettingen en armbanden ook foto sleutelhangers, voorzien van een eigen gekozen foto en extra persoonlijk door een lieve tekst toe te voegen. Een cadeau dat door elke man gewaardeerd zal worden. Daarnaast worden alle mannen sieraden verpakt in een luxe blauwkleurige sieradenbuideltje, wel zo stoer!

Speciaal cadeau voor kerst

Speciaal voor kerst verkoopt Kayasieraden kerstbedels, een leuk kleinigheidje voor onder de boom. Van een lief rendiertje, tot een glinsterende kerstboom. Monteer de bedel aan je ketting, of pimp je bedelarmband door een kerstbedel toe te voegen. Wil je extra uitpakken? Koop er dan een matching kettinkje bij, zo heb je een eigen samengesteld sieraad, extra persoonlijk!

Meer informatie

Meer zomernieuws

Deze reportage is tot stand gekomen in samenwerking met Kaya sieraden.

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *