Culinair Martinhal

Culinair Martinhal

De dagelijkse menukaart van Martinhal biedt een ruim aanbod aan heerlijke gerechten. Het kustgebied is rijk aan zeevruchten, dus de meest heerlijke visgerechten vind je op de kaart terug. Je kunt bewust kiezen voor gezonde gerechten, zo is er bijvoorbeeld het ‘Mummy-licious’-menu met uitgebalanceerde maaltijden, sapjes en smoothies met fruit en vitaminen.
Wat dacht je van een banaan-muesli smoothie met stukjes chocolade voor extra energie, of een ontgiftend gember-citroensapje met appel en wortel. Alles even smakelijk en goed doordacht.

Martinhal wil je culinair net zo laten genieten als op elk ander gebied en dat doen ze goed. De gerechten zijn vers, met zorg bereid en meer dan smakelijk. Maar daarnaast organiseren ze ook regelmatig speciale gastronomische avonden waar iedere keer een andere chef-kok voor wordt uitgenodigd. In het weekend dat wij er waren, was dit chef Vasco Lello. De gerechten die hij op tafel toverde waren verrassend, uiterst smakelijk, subtiel, prachtig om te zien en werkelijk een explosie van smaken in je mond. Helaas kunnen we je de smaak niet meegeven, maar wel ons menu.

Barnacles ‘Percebes’ and sea foam
Een prachtig gerecht waarbij de zee in je mond tot leven leek te komen…

Crab Cream with crabmeat on a toast
Dit vonden wij misschien nog wel het meest heerlijke gerecht. Alle smaken waren zo goed op elkaar uitgebalanceerd, waardoor ‘perfectie’ nog niet aangeeft hoe heerlijk dit gerecht was.

Grilled tuna belly and mackerel with mashed sweet potato, garlic and mint
Een prachtig gerecht waarvan de smaken van het bord leken af te springen.

Pork on a maize mash with cocles and oysters
Het diner bevatte veel vis maar alles had zijn eigen specifieke smaak waardoor alles perfect op elkaar aansloot zonder in herhaling te vallen. Het varkensvlees in combinatie met de zeevruchten was absoluut verrassend maar absoluut smakelijk.

Almond cake, egg custard and almond liquor
Een prachtig uitgebalanceerd dessert, van verschillende smaken. Niet te zoet maar een meer dan smakelijke afronding van een culinair feestje.

Culinair Martinhal

In verschillende huisjes is het mogelijk zelf te koken, een meer dan luxe keuken staat tot je beschikking maar wij raden je aan ook absoluut één of meerdere keren de kaart te proberen in de restaurantjes van Martinhal. Een hemelse verwennerij voor je mond…
Ben je er met de kinderen? Dan hoef je je daar niet druk over te maken. In ieder restaurant is ook een speciale kinderhoek ingericht, waar kinderen kunnen spelen en kleuren tot de volgende gang weer wordt opgediend. Goed geregeld dus!

Culinair Martinhal

Promofilmpje

Meer informatie

Meer leuke tips en ideeën vind je in ons Zomerblog
Lees onze andere ervaringsverslagen
Meer blogs over Martinhal Beach Resort
Op huwelijksreis met kinderen: zo wordt het een succes

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Geef een reactie