Babiators onbreekbare zonnebrillen

Babiators onbreekbare zonnebrillenZodra kinderen weer lekker buiten gaan spelen is het belangrijk om de huid goed te beschermen tegen UV-straling van de zon. Maar vergeet ook de ogen niet! Door je kind een goede zonnebril te laten dragen voorkom je oogschade. De onbreekbare kinderzonnebrillen van Babiators beschermen en zien er tegelijkertijd supercool uit.

Babiators beschermen de ogen van baby’s en kinderen uitstekend tegen het felle zonlicht. De UV400-lenzen houden alle UVA en UVB stralen tegen, zodat je kind geen oogschade kan oplopen. Ondanks zijn veiligheid heeft de zonnebril een hippe uitstraling, waardoor kinderen hem met plezier opzetten zodra de zon tevoorschijn komt.

Onbreekbare zonnebrillen

De zonnebrillen van Babiators zijn gemaakt om de beproevingen van een kinderleven te doorstaan. Het frame is gemaakt van rubber, waardoor het stevig, flexibel en onbreekbaar is. En ook de lenzen zijn goed bestand tegen breuken en schokken. Geen paniek dus als je kind de zonnebril verdraait, buigt of erop gaat staan! De Babiators zonnebrillen zijn verkrijgbaar voor baby’s en kinderen. Zij kunnen kiezen uit diverse stoere en vrolijke kleuren voor zowel het montuur als de glazen. Kies bijvoorbeeld voor een stoere zwarte bril met zwarte of blauwe glazen of ga voor een trendy wit montuur met geel/roze glazen.

lijn lichtgroen

Babiators onbreekbare zonnebrillen

lijn lichtgroen

Unieke garantie

Met een Babiators zonnebril doe je absoluut geen miskoop. Dat blijkt wel uit de uitgebreide garantie die het merk biedt. Heb je jouw zonnebril geregistreerd en gaat deze binnen een jaar onverhoopt toch stuk of verlies je de bril, dan ontvang je gratis een nieuw exemplaar (je betaalt dan alleen de verzendkosten). Zo kunnen zelfs de grootste brokkenpiloten zonder gedoe een hippe zonnebril dragen!

lijn lichtgroen

Babiators onbreekbare zonnebrillen

lijn lichtgroen

Over UV-Fashions

Het verlies van zijn vader aan huidkanker was voor de Jan Willem van der Sterre aanleiding om zelf UV-beschermende kleding te gaan importeren. Belangrijk, want zoals uit het Nationaal Zonrapport blijkt, gebruikt 50% van de Nederlanders niet altijd zonnebrandcrème om zich te beschermen tegen de zon. Daarnaast lopen kinderen die voor hun 18e verbranden door de zon een ernstig verhoogd risico om later huidkanker te krijgen. Inmiddels is zijn onderneming UV-Fashions uitgegroeid tot Europa’s grootste aanbieder van UV-beschermende kleding, zwemkleding en accessoires. Een ’One stop, beach proof shop’ voor het hele gezin! Het assortiment bestaat uit premium merken en producten zoals de onbreekbare Babiators zonnebrillen, het Nieuw-Zeelandse Snapper Rock, het Amerikaanse Cabana Life en de zonnehoeden van Dorfman Pacific.

Liefs Marion

Meer informatie

Het leukste zomernieuws vind je in ons Zomerblog
Bekijk onze andere reviews
Verkoelende sjaal die beschermt tegen de zon

Bronvermelding

Babiators onbreekbare zonnebrillen

lijn met bloemBabyBaby

Geef een reactie