Attractiepark Toverland biedt ouders werkplek tijdens lerarenstaking

Attractiepark Toverland biedt ouders werkplek tijdens lerarenstakingBasisschoolleraren uit Limburg en Noord-Brabant leggen op vrijdag 13 april voor de derde keer hun werk neer. Voor ouders die deze dag éigenlijk geen vrij kunnen nemen om hun kinderen op te vangen heeft Toverland een oplossing: Het attractiepark biedt de ouders een werkplek aan.

Het indoorgedeelte van restaurant Katara Plaza wordt speciaal voor de gelegenheid omgetoverd tot een inspirerende werkplek met uitzicht op de attracties. In Katara Plaza is wifi aanwezig en er wordt gezorgd voor extra stroompunten voor laptops, tablets en mobiele telefoons. Ook zal er gratis koffie en wat lekkers voor de werkende ouders klaarstaan. “Zo hopen we van deze vrijdag de dertiende tóch een geluksdag te maken. Ouders kunnen ongestoord werken, terwijl hun kinderen zich heerlijk vermaken in het park”, vertelt Tessa Maessen, Communicatie Manager.

Attractiepark Toverland biedt ouders werkplek tijdens lerarenstaking

Pauzeren in de achtbaan

Een medewerker van Toverland zal de gehele dag in Katara Plaza aanwezig zijn om een oogje in het zeil te houden. Ouders kunnen tussendoor dan ook prima met hun kinderen in de attracties gaan. “Een ideale manier om even te pauzeren en het hoofd weer leeg te maken”, besluit Maessen. Ouders die gebruik willen maken van de magische kantoorruimte hoeven dit niet vooraf te reserveren. Op deze dag gelden de reguliere entreetarieven.

Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland kent meer dan 30 binnen- en buitenattracties, waaronder Troy: de snelste, langste en hoogste houten achtbaan van de Benelux. Toverland is gelegen in het Noord-Limburgse Sevenum, op 25 minuten rijden van Eindhoven. Jaarlijks genieten zo’n 700.000 bezoekers van een onbezorgd dagje uit in het door Zoover bekroonde familiebedrijf. In 2018 breidt Toverland uit met het nieuwe entreegebied Port Laguna en het nieuwe themagebied Avalon. Hierdoor wordt het park anderhalf keer zo groot.

liefs Marion

Meer informatie

Meer blogs met leuke uit-tips
Uitgebreide adressenlijst attractieparken in Nederland

Bronvermelding

lijn zomeperiodeBabyBaby

Geef een reactie