Afrikamuseum – Africa now!

Afrikamuseum - Africa now!Prikkel al je zintuigen en ontdek creatief Afrika op Hemelvaartsdag in het Afrika Museum, Berg en Dal (bij Nijmegen)

Zie, hoor, proef, voel en ontdek Afrika op donderdag 25 mei in het Afrika Museum. AFRICA NOW is een festival voor de hele familie met onder andere kunst, live muziekoptredens, workshops en eten. Tussen de traditionele woonerven in het buitenmuseum, midden in de bossen, krijg je een verrassende inkijk in het Afrika van nu.

Programma

AFRICA NOW is een festival met een gevarieerd programma voor jong en oud. Geniet van d live muziekoptredens, onder andere van Lwela Kasulwe. De muziek van deze Congolese singer-songwriter is het best te beschrijven als een mengeling van jazz, soul, roots en Afrikaanse muziek.
Op de Afrika Markt vind je niet alleen lekkernijen, maar ook kramen met diverse producten als kleding, stoffen, cadeaus en sieraden. Daarnaast zijn er workshops muziek, dans of Afrikaanse yoga en worden er Afrikaanse verhalen verteld. Uiteraard is het ook mogelijk een rondleiding te volgen door zowel het binnen- als buitenmuseum.

Afrikamuseum - Africa now!

Praktische info

Donderdag 25 mei 2017
11.00 uur tot 17.00 uur (museum open vanaf 10:00 uur) Afrika Museum, Berg en Dal (bij Nijmegen)
Entree t/m 18 jaar 1 euro
19 jaar en ouder regulier museumentree 14 euro
Museumkaart geldig

liefs Marion

Meer informatie

Meer blogs met leuke uit-tips
Meer blogs over het Afrikamuseum
Handige adressenlijst van musea bij jou in de buurt

Afrikamuseum - Africa now!

lijn zomeperiode

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *